БЕЗ СВІТЛА ТА ПРИ СВІЧКАХ-ДІТИ НЕДІЛЬНОЇ ШКОЛИ ПОКАЗАЛИ ВИСТАВУ У КАФЕДРАЛЬНОМУ СОБОРІ РІВНОГО

Тетралізоване дійство в переддень престольного свята демонстрували вихованці недільної школи для дорослих глядачів, прихожан кафедрального собору Рівного. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

20 листопада з благословіння архієпископа Рівненського та Острозького Пимена відбувся театралізований захід для прихожан Свято-Воскресенського кафедрального собору Рівного у виконанні дітей недільної школи .

Підготували виставу на честь престольного свята Михайлівського храму собору.

Глядачі змогли побачити дві невеликих тетралізовані оповіді: “Вогонь життя” та “Покликання людини”, в основу яких покладена біблійна історія створення людини Богом.

” Бог визначив для людини її земну місію, заклав у неї при створенні усі найкращі якості: добро, милосердя, любов , але гріх зумів зруйнувати чесноти, – про це доносили діти у виставі, -Однак людина всеодно здатна змінюватись для добра і життя у Христі”, – роповідає один з викладачів недільної школи протоієрей Андрій Бобрик.

Через віялові відключення електроенергії захід відбувався при світчках, глядачі кажуть, що цеїм не завадило сприймати мистецькй задум виконавців і організаторів.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)