У ГОСТІ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Діти недільної школи “Воскресіння” відвідали резиденцію святого Миколая. Отримали подарунки, взяли участь у розвагах. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

28 грудня вихованці недільної “Воскресіння”, що діє при кафедральному соборі Рівного, на чолі зі своїм духівником священником Андрієм Бобриком, здійснили поїздку до резиденції Святого Миколая.

“Дорогою до резиденції ми з дітьми відвідали Спасо-Преображенський храм селища Оржів, ознайомилися з історією виникнення культових споруд у християнстві. Діти гарно сприйняли мою розповідь, ми навіть невеличку вікторину влаштували, щоб знання засвоїти”, – зазначає отець Андрій.

Діти розповідають, що у резиденції святого Миколая їх зустріли казкові “ельфи” і запропонували розваги та конкурси: тесла-шоу, аквагрим, провели майстер-клас по фасуванню подарунків та екскурсію резиденцією на кінній кареті. Також діти писали листи для українських захисників – воїнів ЗСУ.

Завершальним акордом поїздки був обід та руханка від батюшки.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)