ДІТИ НЕДІЛЬНИХ ШКІЛ З УСІЄЇ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОЛІМПІАДІ “ЗНАВЦІ БІБЛІЇ”

Двадцять дітей з різних благочинь Рівненської єпархії перевіряли свої знання Святого Письма. Щорічну олімпіаду “Знавці Біблії” організував відділ катехизації та недільних шкіл. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

10 грудня 2023 року у Георгієвському подвор‘ї Рівного відбулася олімпіада для дітей недільних шкіл “Знавці Біблії”. Щорічний захід організовує та проводить протоієрей Іоан Дячук, керівник єпархіального відділу катехизації та недільних шкіл.

Цьогоріч перевірити свої знання Біблійних історій виявили діти, представники 12 благочинь єпархії.

Метою проведення такої олімпіади, розповідає організатор, є мотивація юних православних християн до вивчення Біблії, популяризація діяльності недільних шкіл та обмін досвідом між керівниками цих же шкіл.

Після виконання тестових завдань усі учасники отримали грамоти за участь та подарунки від владики Пимена, котрий і благословив проведення цього заходу.

Підбиття підсумків та визначення переможців відбудеться згодом. Переможців та призерів олімпіади планують нагородити цінними подарунками.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)