ПОЖЕЖНИКИ ПРОВЕЛИ ІНСТРУКТАЖ ДУХОВЕНСТВУ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ

23 березня 2023 року у приміщенні Рівненської єпархії інструктаж, щодо дотримання пожежної безпеки у культувих спорудах під час богослужінь, провели існтруктори Рівненського районного управління ГУ ДСНС в Рівненській області. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Головний інспектор ВСНЗ Рівненського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Олександр Соловей нагадав священникам Рівненської єпархії основні правила поводження із вогнем у храмах зі свічками, розповів, яких безепекових заходів потрібно дотримуватись, щоб не допутити пожежі.

Зважаючи на початок весняно – польових робіт, прибирання територій біля церков, кладовщ, існпектор нагадав, що спалювати сухе листя, бур‘яни заборонено. У разі виявлення такого правопорушення буде складено протокол і стягнено штраф у розмірі від 3000 до 6000 гривень.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)