АРХІЄПИСКОП ПИМЕН пІСЛЯ СЕСІЇ: “НАШЕ СВЯЩЕНСТВО, МИ ЗАЛИШИМОСЬ ДО ОСТАННЬОГО ЗІ СВОЇМИ ВІРНИМИ! А ПРАВДА ПРО ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ПОМЕРЛА, ЇЇ НЕМА!”

Після сесії Рівненської обласної ради лише два журналісти з тих, котрі були присутні на сесії, прийшли взяти коментар у владики Пимена. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Журналіст телеканалу “Суспільне Рівне” запитав владику Пимена про те, що означає рішення депутатів обласної ради для Церкви.

“Для нашої церкви це означає, що почалась Страсна Седмиця – найголовніший тиждень усього року. Ми зараз разом із Христом сходимо на Голгофу. Ми нічого нового тут не почерпнули, все це було. Сьогодні матерям наших полеглих бійців поюнули прямо в обличя, сьогодні ченця, який вчора поховав батька назвали ідіотом, чудіщем, – відповів архієпископ Пимен. – А що ми плануємо робити? Вірити Богу, молитися і в першу чергу за всіх депутатів, які плювали в обличчя матерям, синам загиблих. Ми будемо молитися за них, бо Христос нас вчив молитися. Він казав, яка користь, якщо ти любиш того, хто любить тебе, ти полюби того, хто тебе не любить.”

Ієрарх також наголосив на тому, що правова дердава Україна знищена подібними рішеннями і її потрібно тепер будувати з нуля.

“Констатую, правда про державне управління померла, її нема, вона знищена. Нам треба з нуля починати будувати нову державу, яка хоче в євросоюз, євроінтеграцію, бо ця інтерграція до права африканських племен, які вбивають та милують, коли хочуть, – сказав владика і підсумував. – Наше священство, ми до останнього залишимось з нашими людьми, вірними Церкви”.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)