АРХІЄПИСКОП ПИМЕН: “МИ ЖИВЕМО ТА ДІЄМО, ЯК ЦЕРКВА ХРИСТОВА, ПОВНА БЛАГОДАТІ БОЖОЇ”

В Українській Православній Церкві відновили традицію мироваріння. Архієпископ Рівненський та Острозький Пимен був присутній на чині освячення мира у Феофанії. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Отримавши освячене миро із рук Предстоятеля УПЦ Блаженійшого Митрополита Онуфрія, архієпископ Пимен звернувся до вірних єпархії:

“Більш як за столітню історію знову звершилось мироваріння у Києві. Сьогодні благодать Святого Духа проявила любов до всіх нас грішних. Ми живемо і діємо повноцінно, як Церква Христова, Церква повна Благодаті Божої. Не дивлячись на всі випробування, на те, що нас не бачать і не чують, на те що матерів – героїв, їх синів, приймають ні за що, ми свідчимо всі разом, що живий Господь і жива сила Його”.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)