АРХІЄПИСКОП ПИМЕН ПОМОЛИВСЯ ЗА СПОЧИЛИХ ЧЕРНИЦЬ ГОРОДОЦЬКОГО МОНАСТИРЯ

23 квітня 2023 року, у неділю другу після Пасхи, день пам’яті святого апостола Фоми, у Свято-Миколаївському Городоцькому жіночому монастирі було звершено Божественну літургію, після якої відбулася пасхальна панахида за спочилими черницями обителі. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Богослужіння очолив керуючий Рівненською єпархією архієпископ Рівненський та Острозький Пимен. Ієрарху співслужили клірики монастиря. За літургією молилась ігуменя Михаїла (Заєць) з сестрами.

По завершенню богослужіння відбувся хресний хід. Владика, священники, насельниці монастиря вирушили з хоругвами та пасхальними піснеспівами на сестринське кладовище, де всі разом помолились за упокій спочилих черниць, насельниць обителі.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)