В УЇЗДЦЯХ ПРОВЕЛИ У ВІЧНІСТЬ ЗАХИСНИКА ОЛЕГА БОБРОВСЬКОГО

В Уїздцях поховали воїна, котрий повернувшись додому з війни, помер від серцевого нападу. Чин похрону звершили священнки УПЦ. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

2 травня 2023 року у Троїцькій церкві села Уїздці Здолбунівського благочиння відбулося поховання воїна Олега Боровського. Чин похорону очолив протоієрей Юрій Шевчук, благочинний Здолбунівського округу. Проводили воїна в останню дорогу друзі та родичі, Олег був сиротою.

Народився Олег у селі Уїздці, мама з 16-річного віку його виховувала сама, батько помер. Два роки тому нестало й мами.

Закічнив Олег Бобровський Уїздецька школу, навчався у Рівненському кооперативному коледжі, працював на виробництві. На військову службу був призваний у грудні 2022 року. Потрапив у Житомирську десантно- штурмову бригаду, воював в Марїнці на нульових позиціях. Воїн мав проблеми з сердцем, приїхав на декілька днів додому, тут і помер. 

Про Олега в селі розповідають, що був дуже добрим, довірливим хлопцем, ніколи ні з ким не сварився. Мав дівчину, планували одружитися…не судилось.

Царство Небесне, Герою…

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)