У КОРЦІ ВШАНУВАЛИ “СПОРУЧНИЦЮ ГРІШНИХ”

8 червня 2023 року, у день вшанування Корецької ікони Божої Матері «Споручниця грішних», у Троїцькому Корецькому ставропігійному жіночому монастирі відбулися святкові торжества. Очолив богослужіння митрополит Бориспільский та Броварський Антоній. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Керуючому справами УПЦ митрополиту Антонію співслужили чотири ієрархи: архієпископ Городницький Олександр, архієпископ Фастівський Даміан, архієпископ Рівненський та Острозький Пимен, єпископ Згурівський Амвросій.

Літургію звершували понад 40 священників, котрі прибули з різних єпархій України.

За богослужінням молилися настоятелька монастиря ігуменя Парфенія з сестрами, а також численні парафіяни та гості Корецької обителі.

По завершенні Літургії був звершений Хресний хід із Корецькою чудотворною іконою Богородиці.

Митрополит Антоній привітав архієреїв, духовенство, матушку ігуменю, сестер обителі та вірян з монастирським святом, та передав вітання і благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)