У СЕЛІ КРИНИЧКИ ПОХОВАЛИ ЗАХИСНИКА ВАСИЛЯ ЖДАНЮКА

Гощанська громада провела у останній путь воїна Василя Жданюка. Чин похорону звершили священники УПЦ. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

26 березня 2023 року у храмі Олександра Невського, що знаходиться на території Тучинського геріатричного пансіонату, відбулося відспівування загиблого воїна Василя Жданюка. Чин похорону очолив настоятель Преображенського храму с. Тучин протоієрей Володимир Демидюк, у співслужінні священників Гощанського та Рівненського благочиння. Поховали воїна у ріднму селі Кринички.

Василь Миколайович із перших днів повномасштабної агресії росії став на захист Батьківщини. Загинув 19 березня 2023 року під час виконання бойового завданням за призначенням неподалік с. Атинське Сумської області.

Він був люблячим батьком і турботливим чоловіком. Хорошим другом, справжнім та щирим патріотом.

Жданюк Василь Миколайович народився 6 квітня 1968 року в селі Кринички. Навчався у Тучинській середній школі, згодом у Львівському сільськогосподарському інституті, де  здобув професію інженера. Працював за спеціальністю у місцевому колгоспі  «Червоний партизан», після реорганізації інженером в Тучинському  геріатричному пансіонаті. 

У загиблого залишилися дружина Ірина, син Ігор та донька Анна.

Вічна пам‘ять Герою…співчуття родині..

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)