У ДЕМИДІВЦІ ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

У Іоанно-Богословській церкві Демидівки провели рідзвяний концерт на якому зібрали майже 28 тисяч гривень. Кошти роздали діткам з інвалідністю. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ, посилаючись на пресслужбу Млинівського благочиння.

15 січня 2023 року з благословіння  архієпископа Рівненського та Острозького Пимена  у Іоанно-Богословській церкві селища Демидівка відбувся ювілейний,  10-й «РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ»

“З року в рік ми повертаємося до Віфлеємської печери, на яку нам вказує шлях Різдвяна зірка. З року в рік ми радо зустрічаємо у святому храмі Пресвяту Матір, яка народжує  Христа у бідних яслах. Богослужбові молитви та піснеспіви нагадують нам про надзвичайну радість Христового пришестя, якого так чекали змучені гріхом старозавітні люди”, – зазначає пресслужба Млинівського благочиння.

Перші хвилини концерту, з благословіння настоятеля храму прот. Василія Іванейка, були присвячені спільній молитві за загиблих воїнів та мирних жителів України, які стали жертвами страшної війни Росії проти нашої держави.

Загалом святкове дійство пройшло за участі дорослих і юних парафіян храму. Гості змогли поринути у історію народження маленького Христа переглядаючи вертеп. Учасники зігріли серця глядачів прекрасними колядками.

Наостанок настоятель храму підбив підсумки спільної благодійної справи. Загалом силами прихожан і небайдужих людей було зібрано 27 500 грн. Ці кошти розділили між 5-ма хворими дітками. Тож сума фінансової помочі кожній дитині склала 5500 грн.

 Вже традиційно, всі присутні діти отримали солодкі подарунки від благодійника храму.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)