У СЕЛІ ПАШУКИ ПОХОВАЛИ ВОЇНА ОЛЕКСАНДРА ЗАРІЧНЮКА

Гощанська громада з гірким сумом і болем попрощалася з мужнім захисником Олександром Зарічнюком, який віддав своє життя, оберігаючи рідну землю від московських окупантів. Поховали воїна у рідному селі Пашуки. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

1 березня 2023 року у Параскевській церкві села Пашуки відспівали воїна Олександра Зарічнюка. Чин похорону очолив настотель храму протоієрей Юрій Гапончук.

З військовими почестями провели воїна-захисника до місця земного спочинку родина, друзі, мешканці Гощанщини.

Олександр загинув 22 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

У вересні 2022 року Олександр Зарічнюк був призваний на військову службу. Воював у складі десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону, стрільць. 

Олександр народився 3 квітня 1982 року в селі Пашуки. Навчався у Русивельській школі, потім у Рівненському професійно-технічному училищі, де здобув професію будівельника. Працював у місцевому колгоспі за спеціальністю. Їздив на заробітки за кордон. 

Похоронили Героя на місцевому кладовищі.

У загиблого залишилися сестри Жанна та Галина, брат Юрій. 

Вічна пам’ять Герою…

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)