ПОНАД 55 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ У КОРЦІ

На благодійному концерті у Корці, який пройшов під егідою Рівненської єпархії УПЦ, зібрали 56 300 гривень для українських захисників. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

13 листопада у міському будинку культури з благословіння архієпископа Рівненського та Острозького ПИМЕНА та у рамках акції ” Дякуємо Богу! Молимось за ЗСУ!” відбувся благодійний концерт.

У залі був аншлаг, люди з’їхались із усіх куточків Кореччини, а також із сусідніх Хмельниччини та Житомирщини.

Як зазначив благочинний І-го Корецького благочиння протоієрей Андрій ДЯЧЕК, для православного Корця концерт такого масштабу – велика подія.

«Сьогоднішня пісня, яка лунатиме на цій сцені, – це не лише розвага, це зброя, завдяки якій ми допомагаємо нашим військовим стати ще сильнішими у боротьбі з російською агресією. Хочу наголосити, що подібні заходи з благословіння архієреїв нашої Церкви відбуваються по всій Україні. Для підтримки Збройних Сил України збирають кошти на автомобілі, військову амуніцію і все необхідне для перемоги, для миру. Як священник хочу попросити у всіх вас посиленої молитви за наших українських солдат, допомагати їм у будь-який спосіб і, звісно, надіятися на милість і допомогу Божу», – сказав отець Андрій та подякував усім, хто завітав на концерт та долучився до хорошої справи.

Хвилиною мовчання у залі вшанували пам’ять жителя Крилова Миколи Бондарука, який 11 листопада загинув на Миколаївщині, та усіх наших загиблих захисників.

Участь у мистецькому заході взяли талановиті місцеві виконавці: студентки Корецького регентсько-катехізаторського духовного училища, Тетяна ПАЛАМАРЧУК та її учениця Олександра ДАНИЛЮК, Іван КРИВОБЛОЦЬКИЙ, Павло МИЩУК та Іванна ДЯЧЕК. І, звісно, найочікуваніший гість – переможець шоу «Голос країни – 2017» отець Олександр КЛИМЕНКО. Ведучою концерту була відома журналістка та волонтерка Валентина ІЛЛІНА.

Концерт тривав понад дві години. За цей час у залі можна було бачити і посмішки, і здивування, і сльози. Виступ кожного артиста був зворушливим й емоційним, а бурхливі оплески глядачів – не менш щирими та теплими.

Отець Олександр Клименко зумів доторкнутися до найпотаємніших струн серця кожного глядача, адже поєднав свої пісні із проникливими проповідями Слова Божого. Також музичний номер подарувала присутнім донька отця Олександра Анна.

Благодійний внесок за квиток становив від 100 гривень, тож за квитки виручили 52 500 гривень. Ще 3 800 гривень глядачі вкинули в скриньку для збору коштів для ЗСУ. Тож загалом спільними зусиллями вдалося зібрати 56 300 грн. Гроші будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)