НА ОСТРОЖЧИНІ ПОХОВАЛИ ВОЇНА ВОЛОДИМИРА КОЛОДЯЖНОГО

У селі Іляшівка поховали 25 – річного воїна Володимира Колодяжного, прихожанина Дмитрієвської церкви. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

26 січня 2023 року у Дмитрівському храмі села Ілляшівка Острозького благочиння відспівали військовослужбовця Володимира Колодяжного, котрий загинув захищаючи Україну від російських окупантів.

Чин похорону очолив протоієрей Олександр Максимюк, благочинний Острозького благочиння у співслужінні священників із сусідніх парафій.

Воїн Володимр Колодяжний загинув 21 січня під час виконання бойового завдання, внаслідок гранатометного обстрілу, біля села Червонопопівка на Луганщині. Ніс службу у десантно-штурмовій бригаді.

Володимира у селі згадують як щиру та товариську людину. Мама Марія, хористка Дмитрівської церкви розповідає, що син був віруючим, дізнавшись, що йде на війну, сам виявив бажання посповідатись, причастився Святих Христових Тайн.

Герой для мама та сестер був підтримкою та опорою. 

Царство Небесне Герою…Співчуття рідним…

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)