ДІТИ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРАВОСЛАВНОМУ ФОРУМІ

Юнацько – православний форум відбувся у Польщі, його ініціювала Польська Автокефальна Православна Церква. Від Рівненської єпархії учасниками стали діти недільної школи при Воскресенському кафедральному соборі. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

7 днів з 13 по 20 лютого 2023 року у місті Янів Підляска Люблінського воєводства Польщі відбувався юнацько – православний форум, який ініціювала Польська Автокефальна Православна Цервка. У заході взяли участь православні діти з різних куточків України.

З благословення архієпископа Рівненського і Острозького Пимена від Рівненської єпархії поїхали учасники недільної школи при Воскресенському кафедральному соборі Рівного зі своїм наставником протоієреєм Андрієм Бобриком.

Організатори форуму задекларували метою заходу морально-психологічні аспекти: відволікти дітей від війни, розрадити, корисно провести час з однолітками і, звичайно, поговрити про Біблію у дещо іншому ключі, залучаючи до активних ігор та обговорень.

Українські діти дякують православним волонтерам Польщі, які гостинно зустрічали та організували не лише форум, а й хорошу програму дозвілля.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Читайте також

Головне

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)