АРХІЄПИСКОП ПИМЕН ЗДІЙСНИВ ПОСТРИГ ДВОХ ІНОКІВ

Архієпископ Пимен здійснив іночеський постриг у Межирицькому монастирі. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ. 

25 березня 2023 року у Межирицькому Троїцькому чоловічому монастирі архієпископ Рівненський та Острозький Пимен здійснив іночеський постриг двох послушників монастиря. 

Послушника Івана Котяша, студента 2-го курсу Київської духовної семінарії в інока Симеона та послушника Дениса Магрело, студента 2 -го курсу Киїівської духовної академії в інока Григорія.

Після постригу владика висловив слова подяки та підтримки інокам, привітав братію та ігумена обителі із повпоненням чернецтва.

“Я радий, що сьогодні в такий важкий час для церкви, вас, молодих освічених людей Господь покликав стати на доргу монашеського життя і служити Творцю і Богу. Ви своє життя і свою молодість приносите Господу в дар – це дуже важлива місія. Майте у всьому послух, покірність волі Божій, яка являється нам через людей. Бажаю вам справжньої духовної радості і хай укріпляє вас Господь”, – зауважив ієрарх.

Поділитися:
Facebook
Telegram
Twitter

Е-mail: pres.slyzba.rv@gmail.com
Адрес: вул.Казиміра Любомирського, 3.
Телефони: +380967671938
+380988545556

Всі права захищені. Використання та цитування матеріалів сайту rivne.church.ua дозволяється за умови відкритого посилання на цитовану статтю, яке має бути розташоване в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не збігатись з точкою зору авторів публікацій.

Допомога на будівництво храму

5363 5420 9031 8362

(Карта Приватбанку)